Monday 5 March 2012

Vodič kroz Avonove maskare

Posted by Avon katalog at 07:39
Avon ima solidan izbor maskara, to zna svako ko je ikad u životu prelistao Avon katalog. Posle godina provedenih kao Avon dama, i dalje ne znam jednostavan odgovor na pitanje: “Koja je maskara najbolja?” Zavisi od mnogih stvari – od vaših prirodnih trepavica, da li su guste ili retke, duge ili kratke, uvijene ili ravne… i od efekta koji želite da postignete: prirodan, naglašen, jači volumen, veća dužina… Ne postoje dve iste maskare kao što ne postoje ni dve iste devojke. Ovde ću vam predstaviti neke Avonove maskare prema efektu koji daju, pa odlučite same.


1. SuperShock maskara  – najpoznatija i najprodavanija Avonova maskara. Prema reakciji korisnica, zaista zaslužuje ovaj naziv. Pruža zaista dobar volumen i produžava trepavice, a ne pravi grudvice. Nije vodootporna, relativno lako se skida, traje ceo dan. Jedina mana je što se relativno često može desiti da vam stigne polu ili potpuno suva. U tom slučaju, obratite se vašoj Avon dami za reklamaciju. Avon zaista ne pravi problem oko zamene proizvoda.
Avon SuperShock maskara

2. SuperShock Max maskara – lični favorit. Sve isto kao kod « obične » SuperShock maskare, samo još mnogo jači efekat (prema reklami, 15 x veći volumen). Nikad nisam morala da nanesem više od jednog sloja, a traje jezivo dugo. Mana, velika : užasno se teško skida, nekad i po par dana čistim ostatke maskare.
Avon SuperShock Max maskara

3. SuperExtend maskare – dolaze u više boja (zapravo, u više odsjaja crne boje koji su prilagođeni različitim bojama očiju). Ova maskara ne daje volumen, samo koliko da zacrni trepavice, ali ih fantastično produžava. Za one koje vole prirodniji izgled.
Avon SuperExtend maskara

4. 24k Gold maskara – zaista sadrži čestice 24k zlata. Takođe je za definiciju a ne za volumen (mada je reklamiraju kao volumising), i pogodna za osetljive oči, plus jako lepo miriše. Mana: ne traje dugo na trepavicama.
Avon 24k Gold maskara

5. SuperCurlacious maskara -  trebalo bi da pruža efekat uvijenih veštačkih trepavica, ali nisam naišla ni na jednu zadovoljnu korisnicu ove maskare. Massive fail i bacanje para.
Avon SuperCurlaciuos maskara

6. Color Trend PlumpOut maskara – iako pripada Color Trend kolekciji, generalno najlošijoj u Avonu, ova maskara je iznenađujuće solidna, pogotovo u poređenju sa cenom. Dosta je ređa od standardnih maskara i lako se nanosi, daje solidan volumen i lako se skida. Mana : trepavice deluju malo krute.
Avon Plump Out maskara


Ovo je bio kratak pregled. Prelistajte aktuelni Avon katalog jer cene, kao što znate, variraju iz kampanje u kampanju i često se desi da naiđete na make up setove, pa tako po ceni maskare dobijete i senku ili olovku ili ruž… ili tri prozvoda, ako ubodete dobro sniženje ;)

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Avon katalog | Design by Kenga Ads-template